Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

bgenru

Накратко, какво представлява дистанционната поддръжка: 
Дистанционната поддръжка представлява поддръжка на вашата компютърна система през интернет, посредством програма за отдалечена администрация. Единствената разлика между стандартната абонаментна и дистанционната поддръжка е, че дистанционната поддръжка се извършва през интернет, което в някои случай е по-удобно от гледна точка на времето на реакция след обаждане.

Дистанционната поддръжка е препоръчителна за по-малките населени места, на които не може да се осигури присъствие на специалист на място, клиенти с преносими компютри, които пътуват, компютърни системи, при които времето за реакция при проблем трябва да бъде сведено до минимум.

Защо да трябва да плащам на вас за дистанционна поддръжка, като дори комшийското хлапе може с програма да влезе в компютъра ми?
Отговорът е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Вие не плащате за това, че ние просто влизаме във вашия компютър(със съвременните средства всеки може да направи това) Плащате за работата, която нашите системни администратори извършват, след като влязат. Това са същите професионалисти, които се занимават и с поддръжката на място на компютърните системи.

Чрез дистанционната поддръжка не може: да се преинсталира операционна система, да се диагностицира хардуерен проблем, освен ако диагностиката не може да се направи по софтуерен път.